Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a dat publicității datele celui mai nou sondaj de tip OMNIBUS în București. Cercetarea a fost făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

 Klaus Iohannis pe locul 3, Dragnea la spatele clasamentului

Astfel, pe primul loc în topul încrederii se situează primarul general Gabriela Firea cu 49%.

Dintre cei care și-au anunțat intenția de a candida la prezidențiale cel mai bine stă Călin Popescu Tăriceanu. Acesta beneficiază de 41% încredere, urmat la mică distanță de președintele Klaus Iohannis, cu 40%.

Cel mai bine plasat lider al opoziției este fostul președinte Traian Băsescu, cel care are 31%, urmat de Victor Ponta, Nicușor Dan și Dacian Cioloș, toţi cu 29%.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, are un grad de încredere de doar 25%, în spatele lui fiind Viorica Dăncilă cu 21%, Ludovic Orban cu 19% şi Dan Barna cu 18%. Pe ultimul loc se situează Gabriel Oprea.

Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a dat publicității datele privind celui nou sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea este făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.