Simona Halep ar putea părăsi circuitul profesionist de tenis

Simona Halep vs 2024. Hudson Schantz, un tânăr american, jucător de tenis la nivel de colegiu, a făcut predicții îndrăznețe pentru anul 2024. Previziunile sale acoperă atât lumea sportului, cât și scena politică din lumea largă. În acest articol, ne vom rezuma strict la circuitul profesionist de tenis.

Una dintre previziunile sale are legătură directă cu Simona Halep. Din punctul lui de vedere, în acest an, ea, jucătorul de tenis Rafael Nadal (37 de ani, Spania) și fundașul de fotbal american Matt Ryan (37 de ani, SUA) se vor retrage definitiv.

Totuși, anticipează că, până la retragerea sa, Rafael Nadal va câștiga Openul Franței din 2024. E ferm convins și că Novak Djokovic (36 de ani, Serbia) va câștiga Australian Open 2024 și Wimbledon 2024.

La tenisul feminin, Coco Gauff (19 ani, SUA) va câștiga Wimbledon 2024. De altfel, crede că Jannik Sinner (22 de ani, Italia) și Emma Navarro (22 de ani, SUA) vor câștiga US Open 2024, Jessica Pegula (29 de ani, SUA) va câștiga Australian Open 2024, iar Iga Swiatek (22 de ani, Polonia) va câștiga Openul Francez din 2024.

Simona Halep vrea să revină curând pe terenul de tenis

Simona Halep a încheiat anul 2023 cu speranță-n suflet. De peste un an de zile așteaptă un verdict favorabil. Nu vrea să ia în considerare „scenariul extrem”. Își dorește să se întoarcă pe terenul de tenis.

Nu îi pasă prea mult ce vârstă va avea când se va reîntoarce în circuitul profesionist. A recunoscut, însă, că nu știe cum se va schimba corpul ei peste patru ani, în cazul în care nu i se va anula suspendarea.

„Aștept verdictul de peste un an. Nu mai dorm bine noaptea. Fiind o persoană care se consumă mult, eu, oricum, aveam mari emoții înaintea fiecărui meci, de parcă aveam un gol în stomac. Acum, în acest an, din cauza suspendării, am fost așa în fiecare zi.

Prefer să nu iau în considerare scenariul extrem, cel rău. Ar fi un dezastru. Mai ales pentru că, dacă sancțiunea va fi menținută, nu pot știi ce se va întâmpla peste trei ani, cum se va schimba corpul meu.

Visul meu e să mă întorc pe teren, indiferent de vârstă. Pentru că vreau să fiu pe teren și să-mi închei cariera, așa cum îmi doresc eu. Și cred că merit asta pentru munca depusă în toată viața mea și pentru felul în care m-am dedicat tenisului.

Dar ar fi un dezastru să stau 4 ani departe de tenis… De aceea, nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Sunt gata să mă lupt! Nu mă dau bătută așa de ușor ”, a declarat ea în cadrul unui interviu acordat pentru Paris Match.

Simona Halep avut puterea să spună „mulțumesc” anului 2023. A înțeles că totul se întâmplă cu un motiv în viața ei și are speranță că anul 2024 îi va readuce zâmbetul pe buze.

„Am puterea să spun: Mulțumesc 2023!!! Totul se întâmplă cu un motiv. Se întâmplă pentru tine, nu ți se întâmplă ție. 2024, d-abia aștept să te întâlnesc”, a scris ea pe contul ei de Instagram.