Gala TOP 100 Femei de Succes reprezintă unul dintre numeroasele evenimentele organizate de revista Capital și este dedicată recunoaşterii meritelor femeilor de succes ale României care, prin ambiție, perseverență, muncă și determinare, aduc plus valoare societății noastre.

Indiferent de domeniul în care activează, femeile lider ale României au fost incluse într-un top realizat de Revista Capital, Top 100 Femei de Succes, unde le-au fost prezentate poveștile carierelor de excepție. Structurat pe 10 categorii, Afaceri, Management, Justiție, Sport și Spectacol, Medicină, Societate Civilă, Politică, Comunicare, Mass Media și Expate, topul dezvăluie cine sunt femeile de succes ale României cu realizări notabile în anul 2020.

Criteriile luate în considerare pentru realizarea Capital Top 100 Femei de Succes au fost: realizările, notorietatea, cariera, impactul și implicarea socială, situația financiară, povestea și influența.

În cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes vor fi desemnate câștigătoarele celor 10 categorii menționate mai sus, vom acorda și câteva premii speciale și vom afla împreună secretele și esența succesului de la cele mai puternice femei ale României.

Gala Capital Top 100 Femei de Succes va fi transmisă joi, 23.09.2021, începând cu ora 19.30, pe:

Facebook Capital România: https://www.facebook.com/capital.ro/
Facebook evz.ro: https://www.facebook.com/evz.ro/
Pagina de Youtube EVZ Capital: https://www.youtube.com/channel/UCSISsavaXZVeP79HAXu9Ssw


Gala Capital Top 100 Femei de Succes este realizată cu sprijinul partenerilor: Catena, Carrefour, Internațional Alexander, Fair Value, Face Convention Center, CONAF.

Revista Capital Top 100 Femei de Succes va fi disponibilă din 24 septembrie la punctele de difuzare a presei și online www.agoramag.ro.