Pe Twitter, mulţi utilizatori şi-au exprimat furia faţă de lipsa de respect arătată, în opinia lor, de consiliera lui Trump. Marţi dimineaţă, postarea AFP cu respectiva fotografie fusese distribuită de peste 1.800 de ori.

În opinia editorialistului Bret Stephens de la Wall Street Journal, dacă foştii consilieri ai preşedintelui Barack Obama "ar fi stat aşezaţi aşa în Biroul Oval, conservatorii ar fi urlat săptămâni întregi".

Kellyane Conway a mai fost criticată pentru că a făcut apel într-un interviu să se cumpere produse de la linia de haine şi de accesorii a fiicei preşedintelui, Ivanka Trump. Biroul de Etică al guvernului american a considerat că ea a încălcat regulile şi că executivul ar trebui să ia în considerare adoptarea unei măsuri disciplinare împotriva ei.

Kellyane Conway, care a inventat noţiunea de fapte alternative, a fost de asemenea criticată că s-a referit la începutul lunii februarie la un masacru la Bowling Green care nu a avut niciodată loc, într-o încercare de a apăra ordin executiv anti-imigraţie al lui Donald Trump.