Toamna lui 2018 are culori și texturi îndrăznețe

Spre deosebire de anii precedenți, în anul 2018 culorile închise nu se mai potrivesc. Așadar, poți mixa piesele din garderobă după bunul plac. Culorile vibrante rămân în vogă pentru sezonul toamnă-iarnă, iar galbenul este culoarea preferată din această perioadă. Fii îndrăzneață și alege să porți roșu, bordo sau portocaliu, vei arăta feminină și încrezătoare.  În același timp, poți merge la sigur cu o ținută monocromă. -Pozele 11,9,14

Institutul Pantone, autoritatea internațională în domeniul culorilor și a sistemelor de culori, a desemnat culoarea „red pear” ca fiind culoarea toamnei 2018. 

În perioada rece trebuie să te îmbraci cât mai gros, ca să te protejezi de frigul aspru, dar să fii atentă, nu toate țesăturile sunt la modă în toamna 2018. Conform Diva Hair, lâna în combinații cu alte materiale, blana artificială sau pielea întoarsă sunt perfecte pentru acest sezon. Tartanul este și el în mare vogă anul acesta. Pentru o apariție de senzație, alege culori vesele în combinații jucăușe.

Continuarea articolului o veți găsi în primul număr al Revistei Capital. Încă o găsiți la toate punctele de difuzare a presei.