Remedia se află în top 10 al celor mai mari lanuţuri farmaceutice din România, cu o cotă de piaţă 2%, având în vedere valoarea pieţei de medicamente şi produse farmaceutice de aproximativ 2,6 miliarde euro.
Farmaceutica REMEDIA este listată la Bursa de Valori Bucuresti, cu o capitalizare de 33,9 milioane lei, iar valoarea acţiunilor a crescut   cu 35% in 2012.
Farmaceutica REMEDIA a fost înfiinţată în anul 1991 la Deva, iar în zece ani mai târziu, V. Tarus RoAgiecies a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni. În 2006, Remedia a fuzionat prin absorbţie cu firma omului de afaceri Valentin Ţăruş.
Pentru acest an, compania mai are in vedere extinderea la 80 a numarului de Farmacii REMEDIA, dezvoltarea diviziei de OTC şi înfiinţarea unei divizii de distribuţie de echipamente şi dispozitive medicale.
Remedia are 8 depozite de distribuţie, şi deţine o reţea de 65 de farmacii şi oficine locale de distribuţie. De asemenea, controlează alte 3 farmacii prin intermediul societăţilor la care are cel puţin 80% din capitalul social. Anul trecut compania si-a extins lantul de farmacii la 72 de unităţi şi speră să obţină o cifra de afaceri netă de 290 millioane de lei în 2014, respectiv 320 milioane de lei in 2015.