Planul de Marketing al companiei Facebook a fost prezentat în data de 3 iulie a acestui an, iar Ybrant Digital, care furnizează soluţii de advertising pentru Facebook din 2009, s-a ridicat la nivelul aşteptărilor celei mai mari reţele de socializare.
Ybrant este o companie ce livrează soluţii complete de advertising, în pachete care includ dezvoltarea de aplicaţii, page design, toate acestea fiind special destinate publicurilor ce provin din social media. Ybrant Digital a finalizat un contract de colaborare cu o firmă din România în vederea deschiderii unei filiale. De asemenea, reprezentanții Ybrant Digital vor vizita România, cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare,  pentru întâlniri cu firmele de top din domeniu.
"După reuşitele colaborării cu Facebook, această iniţiativă încurajează echipa Ybrant să stabilească noi standarde în tehnologie şi practici superioare de advertising, targetare şi optimizare. Evenimentul validează poziţia fruntaşă pe care o avem pe piaţă", a declarat Suresh Reddy, preşedinte şi CEO Ybrant Digital.
Sursa: Business Wire