Numărul de utilizatori Facebook în America a ajuns la 232.6 de milioane în acest an, potrivit LearnBonds.com. Acest lucru reprezintă o majorare de 0.518%, față de luna octombrie, când numărul de utilizatori era de 231.4 de milioane.

Numărul de utilizatori Facebook a atins un nou record

Raportul explică următorul lucru:

„În doar o lună, 1.2 milioane de utilizatori au decis să se alăture Facebook-ului doar din Statele Unite. Reprezintă o creștere de 0.518% față de Octombrie.

Când numerele sunt comparate cu septembrie, creșterea este și mai notorie, cu o bază de utilizatori mai mare cu 1% față de acum două luni. În viitor, se așteaptă ca numărul să crească în continuare. Într-adevăr, în câțiva ani, numărul de utilizatori ar putea să depășească 250 de milioane în Statele Unite.

Alte rețele de socializare, precum Instagram, Linkedin sau Messenger au raportat și ele baza de utilizatori din noiembrie. Conform LearnBonds.com, în Statele Unite, a doua cea mai mare platformă este Linkedin, cu 161 de milioane de utilizatori, fiind urmată de Instagram, cu 120.6 de milioane de utilizatori. Pe ultimul loc este Messenger, deținut și acționat de către Facebook, care a înregistrat numai 14.3 milioane de utilizatori.