Zilele acestea bomba din toată mass-media românească este interviul dat de fostul lider PSD, aflat după gratii în dosarul Tel Drum. Astăzi, conform informațiilor publicate de DNA, Liviu Dragnea a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat într-un nou dosar.

Cum a apărut iubita lui Liviu Dragnea după interviu

Liviu Dragnea a avut parte de audiență la primul interviu acordat celor de la Realitatea Plus, după 365 de zile de încarcerare, dar zvonurile spun că iubita fostului lider PSD, era de față atunci când s-a filmat materialul. Informațiile apărute imediat după primul episod din interviul acordat de Liviu Dragnea spun că totul ar fi fost ilegal și fără acordul Administrației Penitenciarelor, de-aici poate și concluzia că materialul ar fi fost posibil prin intermediul iubitei acestuia, Irina Tănase. După acest moment tânăra a postat câteva instantanee pe contul să de instagram, într-una din poze tânăra apare într-un mod inediat, fanii fetei nerecunoscând-o.

Noua ipostază a tinerei Irina Tănase i-a luat prin surprindere pe cei ce-i urmăresc postările pe rețelele de socializare. După poză am putea spune câ Irina este fericită și că zvonurile apărute recent despre o posibilă despărțire de fostul lider PSD, sunt fake news. Cei doi formează un cuplu de ani buni, iar următorul pas ar fi căsătoria, dar asta după ce Liviu Dragnea va ieși din închisoare. Zvonurile spuneau la un moment dat că relația celor doi nu mai funcționează prea bine. Dar ultimele postări ale tinerei, pe rețelele de socializare, vin să demonstreze contrariul, lucrurile între cei doi fiind cât se poate de bine, iar relația lor este cât se poate de solidă. Dacă și când va reuși să-i înduplece pe procurori și judecători să-i acorde libertatea, rămâne de văzut dacă Liviu Dragnea se va căsători cu Irina Tănase, scrie impact.ro.