Fotbalul din China este plin de vedete bine plătite, dar și de profesioniști respectați. Unul dintre cei care au dat lovitura este antrenorul Cosmin Olăroiu. Acesta a semnat în primăvară cu echipa Jiangsu Suning, iar salariu său este, conform presei sportive, de 7 milioane de euro. Suma poate să crească în funcție de performanțe. Clubul de fotbal este deținut de grupul care a achiziționat celebra echipă italiană Internazionale Milano. Jiangsu Suning a achiziționat, cu sume de ordinul zecilor de milioane de euro, mai mulți jucători de top, precum brazilianul Alex Teixeira.

Cosmin Olăroiu este considerat de specialiști cel mai bun antrenor din fotbalul arab, cele 14 trofee câștigate fiind un foarte bun argument.

Un alt antrenor care face bani buni în prima ligă chineză este Dan Petrescu. Acesta a preluat în luna iunie, după ce a câștigat titlul în România cu CFR Cluj, echipa Guizhou Zhicheng, ultima clasată în campionatul din China. Cei mai cunoscuţi fotbalişti pe care îi are sub comandă tehnicianul român sunt atacantul croat Nikica Jelavic şi mijlocaşul spaniol Mario Suarez (care a jucat la Atletico Madrid). Conform presei sportive, Dan Petrescu poate să ajungă să câștige o sumă asemănătoare cu cea a lui Olăroiu dacă reușește să salveze echipa de la retrogradare.

În acest moment, după 19 etape, Jiangsu Sunning se află pe poziția a cincea a clasamentului, cu 30 de puncte, în timp ce  Guizhou Zhicheng se află pe ultimul loc, cu doar 11 puncte.