Duminica, 31 mai 2009, in Parcul Central din Cluj Napoca Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCCF) organizeaza un eveniment prin care membri sai doresc  sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai lung concert live sustinut de o trupa de copii.

“EXIMTUR acorda o atentie deosebita activitatilor menite sa imbunatateasca calitatea vietii tutror copiilor, dar in special a celor defavorizati, din comunitatile din zonele in care activeaza cu agentii proprii. In acest sens, ne face placere sa sprijinim proiectul Joonior Park al Fundatiei Romane pentru Copii, Comunitate si Familie prin care se doreste sarbatorirea Zilei Internationale a Copilului. Pe tot parcursul zilei de duminica copii se pot bucura de numeroase jocuri si concursuri, cum ar fi: face-painting, alergare in saci, concurs de hidrobiciclete, desene pe astfalt, concurs de mancat prajituri si coafuri traznite”, a declarat Lucia Morariu, Director general EXIMTUR.

Activitatile se desfasoara intre orele 09.00 si 21.00, in paralel cu concertul de 12 ore.

EXIMTUR este agentie de turism turoperatoare, infiintata in anul 1993, cu sediul central in Cluj Napoca, avand 12 agentii proprii in Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava si Timisoara si 2 sedii administrative la Cluj Napoca si Timisoara.

In anul 2008 compania a avut o cifra de afaceri de 40,5 milioane Euro.