„Noi avem un domn Horia Constantinescu, care este șeful protecției Consumatorilor. Este un tip pe care eu l-am înjurat mereu pentru că atunci când a izbucnit Războiul din Ucraina nu a găsit altceva mai bun decât să se ducă să controleze niște magazine rusești.

Și a trimis corpul de control să le închidă. Domnia sa vrea să candideze la Primăria din Constanța. Dintr-odată a apărut o înregistrare de acum trei ani făcută de un polițist.

Tefeliștii, presa, plecând că era un tip șef toată a căzut în limbă după cei doi bandiți milițieni din sat.  Acei milițieni trebuiau să fie sancționați deoarece profitând de serviciul lor l-au oprit și au cerut actele și l-au înregistrat pe ascuns și au dat la presă”, a spus Ion Cristoiu în podcastul său.

Polițiștii de circulație poartă automat camere de filmat

Jurnalistul a explicat că polițiștii de circulație poartă automat o cameră de filmat, pentru a avea dovezi în cazul unui proces.

„În cazul lui Horia Georgescu, polițistul care l-a oprit acum trei ani l-a înregistrat cu camera oficială. Ca să înțeleagă babuinii de români.

Aceasta este o cameră pe care polițistul de circulație o poartă automat pentru ca în cazul în care conducătorul face gălăgie și contestă o decizie și vine clientul se duce în instanță, acel film se depune la poliție și în cazul în care are loc un proces se pune în fața judecătorului, uite mărturia. acest film e criminal să le dai la presă. Chiar și dacă te oprește și ești corect”, a adăugat Ion Cristoiu.

Horia Constantinescu a fost oprit de polițiștii din Eforie în august 2020

Horia Constantinescu, actualul președinte al ANPC, a fost oprit în trafic de către polițiștii din Eforie în august 2020, pe vremea când încă era comisar șef adjunct la Protecția Consumatorilor Constanța. În loc să prezinte documentele personale, acesta a înmânat legitimația de serviciu și i-a spus polițistului că se grăbește spre Mamaia, unde o colegă ar fi fost agresată în timpul unui control.

Cum agentul de poliție nu l-a lăsat să plece, Horia Constantinescu l-a sunat pe șeful IPJ Constanța, Constantin Glugă, relatează Europa FM.

”M-au oprit colegii dvs de la Poliţia Eforie care mă tratează ca pe un infractor”, a spus atunci președintele ANPC.