Robert Turcescu, Bogdan Comaroni și Tavi Hoandră au subiecte de discuție! Libertatea de exprimare este considerată periculoasă.

În fruntea statelor sunt împinși tot felul de mediocri incapabili să gestioneze crize sau situații complexe, iar populația lumii este ținută sub control cu ajutorul unor manipulări grosolane în care la loc de frunte sunt fixate pandemiile, crizele financiare și războiul.

Bogdan Comaroni lansează un avertisment. România va fi profund afectată

În secolul inteligenței artificiale, al dronelor, al discuțiilor despre încrucișarea omului cu robotul și al pregătirilor pentru cucerirea planetei Marte, șeful statului major al Apărării, Gheorghiță Vlad, vorbește despre pregătirea tineretului pentru apărarea patriei, bocanci, soldă, efecte și popotă pentru cei care vor să facă voluntar patru luni de stagiu militar în cazarmă.

„Șeful statului major, general al Armatei Române (…) prostia lui e dusă mai departe într-un proiect de lege prin care se instituie armata voluntară.

4 luni de zile vor fi cazați, vor primi mâncare, salariu”, a spus Robert Turcescu, în cadrul podcastului difuzat exclusiv pe canalul de YouTube „HAI România”.

În discuție a intervenit jurnalistul Bogdan Comaroni, care a amintit de o discuție anterioară.

„În Polonia, pentru 90 de zile, li se dau 25 de euro/zi. (…) O să se ducă mulți. În România, se duc și la jumate. Pe de altă parte, România pare să aibă un rol esențial în treaba asta.

Acea chestie de care vorbeam noi de acum doi ani, că România va deveni stat cazarmă. (…) Eu cred că toată lumea nu va mai fi la fel, după acest interviu cu Putin”, a avertizat Bogdan Comaroni.

Tavi Hoandră oferă o perspectivă încurajatoare

De partea opusă, Tavi Hoandră a oferit o perspectivă încurajatoare. Scriitorul este de părere că marii lideri nu-și doresc sub nicio forma un Al Treilea Război Mondial.

„Eu cred că globaliștii, observând că începe să le apună steaua și să se trezească lumea din mocirla asta în care ne-au dus, trebuie să contraatace ceva. Credit nu mai au. Aruncă frica asupra lumii. Dar până la urmă, cine își va dori un război? Ce va rămâne după un Al Treilea Război Mondial va fi nimic.

Eu nu cred că oamenii nu sunt atât de proști, chiar ăștia din fruntea Europei și din fruntea Americii de astăzi, nu cred că sunt atât de proști să-și vadă propriile familii într-un război. Instinctul este mai presus de orice.

Teama va rămâne, dar asta va fi doar o manevră, ca să ne țină sub amenințarea fricii, să nu putem gândi liber. Asta e marea lor problemă: că lumea începe să gândească cu propriul creier”, a subliniat Tavi Hoandră.

Robert Turcescu critică situația actuală

În urma acestui răspuns, Robert Turcescu a criticat situația actuală. Jurnalistul a spus că ce se întâmplă în momentul de față este de necrezut.

„Băi, fraților, cum e posibil ca lumea să nu se fi rezolvat, să zică ‘ce aveți, mă, armată voluntară?’ (…)

Avem unii care apar la televizor și vorbesc despre bocanci, târâș pe burtă, salt înainte, efecte, alte chestii și alții care în partea cealaltă vorbesc despre sateliți, drone, NATO, cutare. (…)

Ce-i asta, fraților, ce-i cu schizofrenia asta?”, a subliniat Robert Turcescu în cadrul podcastului.

Întreaga ediție a podcastului din ziua de joi, 8 februarie, poate fi urmărită CHIAR AICI.