Este vorba despre Victor Ponta și Adrian Țuțuianu. Liderul Pro România ar fi purtat negocieri cu fostul său coleg în vederea aducerii acestuia în partidul său. Conform surselor Capital, Adrian Țuțuianu ar fi promis că va aduce cu el 20 de primari și în plus pe actualul președinte al Consilului Județean, Daniel Comănescu, care i-ar susține momentan în secret. Acesta se pare că ar fi intrat, însă deja în dizgrația Rovanei Plumb, președinte al PSD Dâmbovița după ce ar fi refuzat propunerea acesteia de a fi secretar de stat.

Co-președintele Pro România, Daniel Constantin, s-ar fi opus cooptării lui Țuțuianu în partid pentru că nu consideră că promisiunile acestuia ar fi credibile, susțin aceleași surse pentru Capital.

„Țuțuianu mai are alături de el doar 4-5 primari loiali. Restul sunt abonați la banii Guvernului și nu au de gând să schimbe partidul. Îl mai are pe Comănescu alături de el, dar nu pentru mult timp fiindcă este deja pe făraș după ce a supărat-o pe Rovana. Iar Țuțuianu nu mai are forță chiar dacă încă mai are oameni puși în funcțiile cheie din instituțiile din județ”, au povestit surse pentru Capital.