“Am decis, cu acordul membrilor consiliului CSA, să-mi fac public salariul, aşa cum am promis atunci când am fost numit în funcţia de preşedinte. Este pentru prima şi ultima dată când fac acest lucru şi nici nu voi face comentarii ulterioare. Salariul de bază net se ridică la 32.546 de lei pe lună”, a declarat ,  răspunzând unui chestionar transmis de Capital, Daniel Tudor, preşedintele CSA.
Potrivit acestuia, ceilalţi membrii ai consiliului CSA beneficiază de protecţia legilor europene, motiv pentru care nu li se pot face publice veniturile obţinute. De altfel, găsirea unei formule care să nu încalce regulamentele este şi unul dintre  motivele pentru care Tudor a ales să-şi publice salariul abia acum.

O altă măsură luată de noul şef al CSA a fost aceea de a schimba regulamentele interne ale instituţiei în sensul în care membrii consiliului nu vor mai putea beneficia de bonusuri sau stimulente.   

Daniel Tudor a fost numit de Parlament în funcţia de preşedinte al CSA la sfârşitul lunii octombrie 2012, după revocarea din funcţie a lui Constantin Buzoianu. Unul dintre punctele programului propus de Tudor a fost şi transparentizarea şi reformarea instituţiei pe care o conduce. CSA supraveghează o piaţă a asigurărilor formată din peste 40 de societăţi de profil care subscriu, anual, prime de aproximativ 2 miliarde de euro.