Conform cifrelor de audiență consultate de Capital, primul episod din Las Fierbinți a spart audiența, lăsând mult în urmă show-ul făcut de bucătarii de la Chefi la cuțite.

Mai precis, pe segmentul de public național, serialul de la PRO TV a ajuns la o audiență maximă de peste 11 puncte de rating, în timp ce show-ul culinar de la Antena 1 a mers undeva în intervalul 6-7 puncte de rating.

Cel mai urmărit serial din România a revenit cu o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care celebrele personaje vor încerca să iasă.

PRO TV a continuat să defileze cu meciul dintre Naționala României, unde și acolo a reușit să spulbere concurența cu peste 10-11 puncte de rating, pe segmentul publicului Național. Maximul audienței înregistrate de postul din Pache în timpul meciului a fost de 11,6 puncte de rating, aproape dublu față de următorul clasat.

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Austriei cu scorul de 3-2 (1-1), luni seara, pe Woerthersee Stadion din Klagenfurt, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Tricolorii au făcut un meci foarte bun şi au reuşit să câştige în faţa favoritei grupei prin golurile marcate de Denis Alibec (3), Dragoş Grigore (51) şi Alexandru Maxim (70), respectiv Christoph Baumgartner (17), Karim Onisiwo (81).

Selecţionerul Mirel Rădoi a alcătuit o formulă mult mai echilibrată faţă de meciul cu Irlanda de Nord, schimbând cinci jucători.