Compana European Future Group a anuntat o investitie de aproximtiv 50 milioane de euro in parcul industrial Nord East Logistic Park situat in nord –estul Capitalei.

Procesul de constructie al parcului industriual este prevazut a se incheia la finele celor 4 etape structurate initial. Acestea vor insuma in jur de 95,000 mp construiti, cu dotari specifice spatiilor logistice de clasa A. Nord East Logistic Park va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 207.000 metri patrati.

Prima faza a centrului logistic a fost finalizata in al doilea trimestru al acestui an, oferind spre inchiriere aproximativ 16.100 metri patrati destinati depozitarii si 1.600 metri patrati pentru birouri si anexe. Dintre acestia, suprafata disponibila momentan spre inchiriere atinge aproximativ 6.000 metri patrati impartiti in doua module a 3.000 metri patrati fiecare.

European Future Group a fost infiintata in anul 1990 la Londra, iar pe piata romaneasca este prezenta din anul 2000. In Romania, compania EFG a fost implicata in tranzactii cu terenuri si proiecte imobiliare si dispune de un portofoliu care insumeaza peste 400,000 mp de spatii de birouri, comerciale si rezidentiale. Operaţiunile companie sunt coordonate din Viena, Bucuresti, Chisinau, Kiev si Istanbul.