Prin această nouă achiziţie, flota deţinută de Eurolines Romania creşte cu înca 3 autocare, 11 remorci şi un microbuz. De asemenea, celor 5 agenţii deţinute până în prezent în München, Frankfurt, Stuttgart, Berlin şi Hamburg li se adaugă un punct de lucru în Siegen, iar numărul de linii operate de către grup se extinde la 12, prin exploatarea relaţiei Dortmund. Celelalte linii operate de Eurolines România sunt Madrid, Rennes, Paris, Geneva/Grenoble, Frankfurt, Hamburg, Praga/Berlin, Bruxelles, Amsterdam, Roma, Milano/Montpellier.

În 2012, REISEBÜRO KESSLER GmbH a transportat 11.000 pasageri către şi dinspre Germania, cu o frecvenţa de 3 curse pe săptămână. Odată cu intrarea în GRUPUL EUROLINES, această frecvenţă s-a mărit, ajungând la 5 curse pe săptămână, cu posibilitatea ca în sezon să se opereze zilnic pe noile destinaţii.
Walter Kessler, care rămâne consultant în cadrul GRUPULUI EUROLINES ROMÂNIA, a fost unicul acţionar al acestei companii de la fondarea ei şi până în luna martie 2013. El a pornit activitatea în anul 1980 cu o flotă de mici dimensiuni, care a crescut rapid şi a permis mărirea şi înnoirea permanentă a parcului auto. De asemenea, a deschis două agenţii în Sibiu şi Siegen, unde a construit şi două hale destinate întreţinerii flotei cu facilităţi de un ireproşabil standard calitativ.