Primele brute subscrise de Eureko România în 2011 au crescut cu 1,65% la aproximativ 42 de milioane de lei. Compania, care activează mai ales pe segmentul asigurărilor de sănătate şi de viaţă, a reuşi anul trecut să-şi diminueze pierderile la 6 milioane de lei de la 20 de milioane de lei în 2010.
Eureko este prezentă şi pe piaţa pensiilor private acolo unde administrează un fond cu o cotă de piaţă de 11,87% pe pilonul II al pensiilor private obligatorii.
“În 2012 ne aşteaptă un an plin de provocări şi oportunităţi. Începem anul în forţă şi ne aşteptăm la rezultate importante, mai ales pe segmentul asigurărilor de sănătate. Avem o prezenţă puternică la nivel naţional, parteneriate numeroase şi anul acesta ne vom concentra în principal pe eficientizare şi creştere organică prin optimizarea canalelor de distribuţie şi inovând în ceea ce priveşte produsele oferite clienţilor”, spune  Frans van der Ent, directorul Eureko România. Achmea, acţionarul majoritar al Eureko a avut în 2011 afaceri de aproximtaiv 20 de miliarde de euro.