S-a aflat cine este noul avocat al lui Gheorghe Dincă. Apărătorul monstrului din Caracal este Nicoleta Firică. Coincidență stranie aceasta este chiar nora lui Gigel Firică, care este partenerul de rețea criminalului din Caracal, susține Antena 3.

Răspunsul oficial este că a fost aleasă aleatoriu, susține Antena 3. Pentru Gheorghe Dincă au fost desemnați, în acest caz, 7 avocați din oficiu. Cristina Firică a fost desemnată în 5 august. Din acea zi, ea ar fi stat în permanență lângă Gheorghe Dincă și ar fi fost în fiecare zi la cercetarea la fața locului.

Mihai Gâdea a susținut că un bărbat din Caracal ar fi complicele lui Gheorghe Dincă. Bărbatul neagă că ar fi implicat.  Tot jurnaliștii de la Antena 3 au explicat cine e acest Gigel Firică. El ar fi partenerul lui Dincă.

”Avem un martor sub acoperire, care are un client, pe Gigel Firică. La jumătatea rețelei se afla Nea Gică, e vorba de Gheorghe Dincă. El și ”asociații” livrau fete, erau minore, erau și fete care practicau prostituția, dar și fete pe care le racolau. Ne apropiem de lovitura uriașă din această seară.” a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

”Are un magazin de piese auto, mic, în Caracal, dar o casă mare, comparabil cu un mall” a spus despre Gigel Firică, despre care afirmă că ar fi complicele lui Gheorghe Dincă.

”Sunt niște minciuni de la niște proști, invidia, de când am făcut casa, eu sunt privatizat de 30 de ani. Să vină unu să-mi spună sau una că am avut eu…”, a spus Firică.