Potrivit unor date publicate recent de Gartner, vânzarile de smartphone-uri au atins cifra de 115 milioane unități în trimestrul trei din 2011, mai mult cu 42% față de perioada similara a anului 2010.

ESET Mobile Security oferă acum protecție multiplu premiată pentru 70 % din smartphone-urile vândute în trimestrul trei din 2011.

"ESET Mobile Security pentru Android oferă o gamă largă de beneficii de securitate utilizatorilor acestei populare platforme, incluzând aici un sistem unic de detecție bazat pe comportamentul codului rulat, antispam, blocare și ștergere de la distanță, precum și funcții antifurt și de localizare GPS",  a declarat Ignacio Sbampato, Director de vânzări și marketing în cadrul ESET

 ESET Mobile Security pentru Android

•    Sistem de detecție unic, pe baza comportamentului  ̶  Avertizează în legatură cu orice activitate suspectă derulată împotriva telefonului. Toate aplicațiile, fișierele, directoarele și cardurile de memorie SD sunt continuu scanate împotriva amenințărilor emergente.
•     Antispam SMS/MMS   ̶  Permite utilizatorului să definească contacte de încredere prin intermediul listelor albe sau negre sau să blocheze mesajele care provin dinspre numere necunoscute. Un nivel de securitate superior permite de asemenea blocarea apelurilor anonime.
•     Interceptare apeluri  ̶ Blochează apelurile nedorite în ambele direcții – la efectuare sau la recepționare. Acest instrument puternic este în special util în cazul părinților care doresc să controleze valoarea facturii telefonice a telefonului copiilor.
•    Audit de securitate cu manager de activități încorporat  ̶  Asigură informații cu privire la toate funcțiile vitale ale telefonului, inclusiv durata de viață a bateriei, spațiul liber de stocare, procesele care rulează, despre Bluetooth și vizibilitatea wireless a dispozitivului.
•    Interfață nouă și ergonomică   ̶  Design conceput special pentru a spori experiența de utilizare în mediul Android.
•    Sistem de securitate Anti-Furt  ̶  Multiple nivele de securitate permit utilizatorilor să mențină un control perfect asupra datelor stocate în telefon în cazul în care dispozitivul este furat sau pierdut.
•    Localizare GPS    ̶  Permite localizarea GPS a telefonului pierdut printr-o comandă SMS.
•    Blocare de la distanță   ̶  Blochează telefonul de la distanță pentru a preveni accesul neautorizat la datele telefonului.
•    Ștergere de la distanță   ̶  Șterge de la distanță toate datele stocate pe telefon printr-o simplă comandă SMS.
•    Protecție la dezinstalare  ̶  Securizează smartphone-ul împotriva dezinstalării neautorizate a Mobile Security.
•    Prietenul de încredere – Un contact sau un număr de telefon la care puteți primi o alertă SMS dacă o cartelă SIM neautorizată este introdusă în telefon; prietenul de încredere are posibilitatea de resetare a parolei în cazul în care acesta este uitată.