Informaţii noi ies la iveală în cazul morții Cristinei Țopescu. Decesul a fost constatat duminică seară, de un echipaj de la ambulanță. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare TV era însă greu de recunoscut.

Surse medicale spun pentru Observator.tv că Ambulanța a fost alertată de poliție, la ora 21.39, duminică seară.Polițiștii au cerut un echipaj medical, care să constate decesul unei femei, în zona Tunari.

Aceleași surse medicale spun că echipajul de la ambulanță nici nu și-a dat seama despre cine este vorba, atunci când au ajuns la locuința Cristinei Țopescu deoarece trupul său neîsuflețit era de nerecunoscut, decesul survenind, probabil, de mai multă vreme. Cu toate acestea, polițiștii spun că nu au găsit urme de violență pe corp. Surse judiciare spun că anchetatorii cred că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai multe zile.

Cum a fost descoperită moartă

Persoana care a sunat la 112 a observat, într-o anexă a curții ei, doi câini morți, cel mai probabil din cauza lipsei hranei Atunci, și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat. Ulterior, încă un câine a fost găsit mort, dar şi alţi cinci vii!

Se pare că moartea a survenit înainte de Revelion. Trupul Cristinei Țopescu se află în prezent la Medicină Legală. Aceasta era fata celebrului comentator sportiv român Cristian Ţopescu, decedat pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, Cristina Țopescu a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România, fiind prezentatoare la Antena 3 și Prima TV.