Deane se va axa pe creşterea veniturilor şi extinderea pieţei în întreaga regiune, pentru soluţiile Epicor de planificare a resurselor întreprinderii. Sub conducerea lui Keith Deane ca şef al operaţiunilor EMEA la Infor, veniturile au crescut de mai mult de patru ori în regiune.

Înainte de a se alătura Epicor, Deane a ocupat poziţia de vicepreşedinte şi director general în cadrul Internaţional al Iron Mountain Digital, care a fost achiziţionat de către Autonomy, în prezent o companie HP.

Între 2009-2012, noul şef al Epicor a ocupat poziţia de director/preşedinte pentru o companie din Marea Britanie, furnizoare de soluţii Software as a Service (SaaS) pentru B2B e-commerce.

Înainte de 2005, Keith Deane a deţinut poziţiile de vicepreşedinte, prim-vicepreşedinte şi director general în companiile: WebMethods – furnizor important de software de integrare a afacerii şi infrastructură şi BEA Systems, furnizor de software de infrastructură a întreprinderii.

Epicor Software Corporation (recent fuzionată cu Activant Solutions Inc.) este un lider global, furnizor de soluţii software de business pentru industriile producătoare, distribuţie, retail şi servicii.

Compania, cu sediul central în California, are în portofoliu peste 33.000 de clienţi în mai mult de 150 de ţări.