Emoții extrem de mari în emisiunea Chefi la Cuțite! Alexandru Bădițoaia, un tânăr de 28 de ani din Târgoviște, a reușit să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

În ciuda faptului că, din cauza suspansului, Alexandru Bădițoaia a crezut că va pleca acasă, el a declarat că dorește să ajungă în finala competiției Chefi la Cuțite 2021.

Emoții extrem de mari în emisiunea Chefi la Cuțite! ”Un om foarte talentat, dar emotiv”

Alexandru Bădițoaia a primit Cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu, pe care l-a cucerit cu un preparat realizat din cea mai scumpă carne din lume.

Alexandru Bădițoaia are 28 de ani și profesează de 5 ani. În prezent, tânărul este Sous Chef în restaurantul chefului Cătălin Scărlătescu.

Mentorulul său îl descrie ca pe un om foarte talentat, dar și foarte emotiv. Într-adevăr, Bădițoaia a fost extrem de emoționat în etapa preselecțiilor sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Alexandru Bădițoaia își dorește să ajungă în finala competiției Chefi la Cuțite 2021, are încredere în forțele sale, dar recunoaște că are nevoie de validare.

Participare în sezonul 9 al show-ului este o provocare pentru tânărul bucătar și o modalitate prin care își poate testa limitele.

“Am emoții! Eu eram obișnuit să stau acolo, la mine în bucătărie”, a recunoscut stânjenit Alexandru Bădițoaia.

A lăsat în urmă meseria de livrator de pâine

Vizibil copleșit de experiența Chefi la Cuțite, Alexandru și-a găsit cu greu cuvintele în timpul testimonialelor. În ciuda emoțiilor, acesta reușit totuși se se monteze și să finalizeze cu succes un preparat care a necesitat tehnici de gătire aparte și atenție sporită la detalii, potrivit a1.ro.

Alexandru și-a dorit să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, susținând că acolo ar funcționa cel mai bine: “El țipă, eu lucrez!”.

Talentul în bucătărie deținut de Alexandru Bădițoaia este lăudat și de chef Cătălin Petrescu, cel care l-a susținut din culise.

“E omul meu de bază! (…) Bă, grăsuțule… el e bucătar bun, dar e emotiv!”, a dezvăluit chef Petrescu.

Alexandru Bădițoaia a venit din Târgoviște la București și e decis să își urmeze visul. A avansat treptat și a lăsat în urmă meseria de livrator de pâine.

Alexandru Bădițoaia a mizat pe un preparat exclusivist în etapa preselecțiilor Chefi la Cuțite. Tânărul a preparat sushi cu carne de vită.

Preparat din carne de vită Kobe Wagyu

Detaliul care a transformat rețeta lui într-una cu adevărat specială este acela că a folosit una dintre cele mai scumpe cărnuri din lume: Kobe Wagyu, o carne de vită incredibil de fragedă, cu o consistență aparte și un preț piperat. 800 de Euro pe kilogram plătesc cei care își doresc să savureze un preparat exclusivist, realizat din vită kobe.

Chefii au fost duri cu Alexandru Bădițoaia, iar pe chipurile lor nu s-a citit nicio secundă că ar fi impresionați de preparatul din farfurie.

Atitudinea lor l-a descurajat pe Alexandru, iar faptul că, pentru câteva momente, lumina s-a stins în platou l-a debusolat complet.

“Nu am trăit așa ceva în viața mea! Mă duc acasă?”, a exclamat Alexandru Bădițoaia în timp ce aștepta verdictul chefilor.

Cuțitul de Aur, oferit pe ultima sută de metri

Surpriza de care a avut parte apoi este greu de descris în cuvinte. Tânărul de 28 de ani a primit inițial trei cuțite din partea chefilor, însă pe ultima sută de metri, chef Cătălin Scărlătescu a decis să îi ofere Cuțitul de Aur.

În sezonul 9 al emisiunii “Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.