"Astăzi vom discuta cu patronatele cum poate statul sprijini, în 2012, crearea de locuri de muncă. Sindicatele nu vin astăzi, poate vor participa la următoarea întâlnire", a spus primul ministru.

Cu această ocazie, el a explicat că nu poate anunţa măriri de salarii sau pensii pentru că economia nu permite acest lucru. "Atât poate economia românească. Avem nevoie de măsuri care să conserve ceea ce am câştigat. Avem o stabilitate în ceea ce priveşte plata salariilor şi pensiilor, în viitor ne putem aştepta şi la lucruri mai bune", a declarat marţi premierul.

Emil Boc a adăugat că ştie că românii trec prin vremuri grele şi că ştie ce înseamnă tăierile de salarii sau să-ţi pierzi locul de muncă. "Dar nu am dorit noi să facem asta, ci ne-a obligat viaţa, criza economică. Nici în alte părţi din lume lucrurile nu sunt roz. Am ajuns la stabilitate. Important e ce facem de acum încolo", a dorit să sublinieze Boc.

Întrebat dacă a venit vremea pentru remaniere, premierul s-a limitat la a spune doar "răspunsul la această întrebare îl ştiţi".