Prima săptămână din campania Crazy Days este dedicată laptopurilor, iar Dell a fost brand-ul care a deschis seria promoţiilor. Ieri, în jurul orei 18.00, eMAg înregistrase o creştere de trafic de aproape 100%, generată doar de categoria laptopuri. S-au comandat 850 de laptopuri Dell din promoţie şi compania estima o cifră de 1.200 până la sfârşitul zilei.

Radu Apostolescu, vicepreședinte și director de dezvoltare eMAG, scrie pe blogul companiei că, în mod normal, în toată Romania, online şi offline, se vând zilnic aproximativ 1.000 de laptopuri din toate brandurile şi toate modelele.

“Estimăm că cel puţin 2/3 din cantitatea comandată sunt laptopuri cumpărate de clienţi care nu aveau în plan o achiziţie de laptop pe termen scurt, dar care au considerat că nu pot rata ocazia şi şi-au replanificat cheltuielile”, se mai arată în postul de pe blogul oficial al companiei.

Dintre cele opt modele Toshiba care fac parte din promoţie doar cinci mai sunt disponibile la ora aceasta. Printre acestea se numără şi modelul Toshiba Qosmio X770-107  cu ecran 3D. Acesta are următoarele carateristici: procesor Intel CoreTM i7-2630QM 2.0GHz,  8GB, 1TB, nVidia GeForce GTX 560M 1.5GB, Microsoft Windows 7 Home Premium.

eMAG avertizează că promoţia este valabilă doar în data de 27 martie 2012, în limita stocului disponibil şi în limita a maxim 2 produse pe client. Reducerea oferita de promoţie nu este cumulabilă cu Carduri Cadou eMAG.