Cea care a avut cel mai mic procentaj din consurs a fost Ana Maria Stamen, care a intrat direct la duel. Echipa a propus-o ca adversară pe Mihaela Popescu, singura care reușise să aducă un punct în meciul umilitor contra Faimoșilor, care s-a terminat cu 10 la 1.

Cele două fete au luptat frumos, până la final, iar în cele din urmă s-a impus Mihaela Popescu. Însă nu cu ușurință, meciul fiind unul destul de echilibrat. Ana Maria a părăsit concursul cu lacrimi în ochi și le-a urat mult succes colegilor săi, pe care de acum îi va urmări doar de la televizor. Cu o săptămână înainte, războinicul Ovidiu Jimborean a produs marea supriză și a fost eliminat din competiție de colegul lui, mult mai slab ca valoare, Alex Stoica. Acesta a fost foarte motivat și a uimit pe toată lumea reușind să se impună în toate meciurile.

Giani Kiriță, antrenorul Războinicilor, a fost din nou foarte supărat la final pentru că echipa nu i-a urmat sfaturile. Acesta este extrem de iritat în ultima perioadă pentru că nu reușește să-și echilibreze elevii.