Elena Udrea susține că atât ea, cât și alți politicieni, i-au făcut diverse cadouri scumpe Laurei Codruța Kovesi. Printre acestea, blănuri, poșete, bijuterii și alte lucruri de valoare.

„I-am dat lui Kovesi o geantă Chanel! Prețul acestei genți depășește 5.000 de euro.” , spune fostul ministru al Turismului.

Laura Codruța Kovesi a negat că ar fi primit vreodată ceva de la Elena Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a mai dezvăluit cine sunt cei care fac parte din statul mafiot.

„Erau oameni de afaceri care credeau că se pun bine cu sistemul și afacerile lor prosperă. Foarte mulți ar fi vrut să aducă personal bani sistemului, pentru diverse cheltuieli sau pentru prosperitatea domnului Coldea și a domnului Maior, dar nu erau bine primiți și atunci foloseau intermediari”, a dezvăluit Elena Udrea.

„Dacă vă uitați la fostul PDL din care am făcut parte, în afară de câțiva care au mers cu mine la PMP, foștii mei colegi care au trecut de partea lui Iohannis sunt bine, vin la televizor și o susțin pe Kovesi”. Mulți au făcut asta pentru a-și apăra pielea, acuză Udrea.

„Toți cei din partidul lui Iohannis sunt protejați, iar discursul lor în favoarea doamnei Kovesi, în favoarea lui Coldea, nu e unul în care ei cred. Este un discurs care vine pe linie de partid și ei trebuie să apere sistemul, pentru că sistemul îi apără pe ei”, a mai declarat ea, la Antena 3.