Elena Udrea a comentat, direct din Costa Rica, situația lui Tudorel Toader. “Domnul Tudorel Toader a fost susținut de ALDE. În condițiile acestea în care domnul Tudorel Toader a propus lucruri, a ieșit și a spus că va face dreptate, iar lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Iar domnul Tăriceanu a avut cuvinte de apreciere domnului Toader. Eu cred că nu a făcut destul, ceea ce trebuia să facă, ceea ce a promis că face și nu a făcut dreptate”, a spus Elena Udrea.

Udrea a comentat și decizia judecătorilor de a întreba Curtea Europeană de Justiție(CJUE) dacă, în dosarul ei, este sau nu este cazul să aplice o controversată decizie a Curții Constituționale. ”Este nemaiîntâlnit. Văd că se diversifică modalitatea de luptă a statului paralel. Nu înțeleg de unde atâta miză în cazul meu. Dintre toate contestațiile depuse, doar în cazul meu s-a găsit această modalitate de a se sesiza Curții Europene de Justiție. Dacă nu ieșeam din închisoare în 20 decembrie, și astăzi aș fi fost acum în pușcărie dacă nu ar fi fost o presiune atunci. Există în continuare judecători la ÎCCJ care primesc ordine. Pe doamna Tarcea o controlează sistemul. Domnul procuror general Augustin Lazăr este clar parte a sistemului”, a adăugat Udrea.

Celebra blondă a coemntat și ultima sentință în ceea ce privește solicitarea de refugiu politic. ”Sper că refugiul definitiv se va acorda și că va fi nu doar ultima etapă, ci și cu succes”, a declarat Elena Udrea, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.