Elena Udrea și-a exprimat opinia cu privire la căderea Guvernului condus de Viorica Dăncilă și că știe cine ar fi responsabil pentru asta. Mai mult decât atât, fostul ministru al Turismului este de părere că un Guvern format de Orban nu poate să treacă în Parlament.

“Cred că sunt şanse mari ca guvernul format de Orban să nu treacă în Parlament. Dacă este aşa, nu pot decât sa spun că Florian Coldea e genial. A reuşit să omoare doi dintr-o lovitură: pe Dăncila dar şi pe Iohannis! Şi pe acesta din urma, chiar cu propria lui mână. Cum s-ar zice, l-a sinucis”, a comentat Udrea, citată de evz.ro

Aceasta a ținut neapărat să scoată în evidență faptul că Florina Coldea nu numai că este responsabil pentru căderea Vioricăi Dăncilă, dar a reușit să îl păcălească până și pe Klaus Iohannis.

„Eu am susţinut teoria că este mâna lui Coldea, hotărât să îl execute pe Iohannis, păcălindu-l să pună motiunea, făcând praf şansa Vioricăi Dăncilă să intre în turul doi la alegerile prezidenţiale”, adaugă Udrea.

Fostul ministru consideră că planul lui Coldea este de a-i face calea mai ușoară lui Dan Barna spre fotoliu de președinte al României.

„Numai aşa va putea intra în turul doi Dan Barna. Şi cred că am avut dreptate văzând ce se întâmplă acum. Cred că Guvernul Orban nu va trece. Va fi un eşec al preşedintelui Iohannis. Astfel Coldea omoară doi dintr-o lovitură: şi pe doamna Dăncilă şi pe preşedintele Iohannis. Iar în turul doi, domnul Iohannis va avea o mare problemă cu haosul deoarece nu va avea guvern”. a concluzionat Elena Udrea.