Elena Băsescu este foarte activă pe rețelele sociale. Recent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a început să posteze rețete de mâncare și băuturi. Ea s-a fotografiat alături de Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată.

Socata – gustul copilăriei mele”, a scris EBA pe Instagram și a oferit rețeta celor care îi urmăresc contul de socializare.

Ingrediente: 4 litri de apă plată, 20 inflorescențe flori de soc (după gust, se pot adăuga mai multe), zeama de la 4 lămăi, 500 gr miere.

Elena Băsescu și copiii poartă același model de șorturi de bucătărie, care se regăsesc, de altfel, în magazinul ei online de haine. Un șorț colecția Heidi pentru mame costă 245 de lei, unul pentru copii, 175 de lei.

În timp ce majoritatea o laudă pentru inițiativă dar și pentru modul în care își crește copiii, un prieten virtual a explodat: Elena, se văd foarte urât gleznele. Ce ți-ai făcut la ele?

 

 

O a doua rețetă împărtășită de fata cea mică a lui Traian Băsescu este cea de covrigi împletiți cu mac. „Covrigii făcuți de mânuțele lor nu se compară cu nici un produs de panificație din comerț”, a spus EBa, care a indicat apoi care este rețeta.