Interpretul hitului ‘Perfect’ a postat pe Instagram motivul care l-a făcut să îşi ia o pauză de la telefon, amintindu-le fanilor că au trecut doi ani de când a renunţat la acest accesoriu. 

Din momentul în care şi-a luat o pauză, Sheeran s-a întors cu un nou album, ‘Divide’, şi duce o viaţă echilibrată. 

‘Simt că viaţa este despre echilibru, iar viaţa mea nu era aşa. Renunţarea la el (telefon, n.red.) a echilibrat-o, în mod destul de ciudat’, a povestit artistul.

‘Dezintoxicarea’ lui Sheeran nu s-a limitat la Instagram. Sheeran şi-a închis contul de Twitter în luna iulie, după mai multe experienţe frustrante cu trolii de pe internet. Într-un interviu acordat The Sun, cântăreţul a mărturisit că a fost extrem de afectat de comentariile şi de trolii de pe net.

‘Deschizi şi nu sunt decât oameni care spun lucruri răutăcioase. Un comentariu îţi strică ziua, de aceea am renunţat’, a spus el.

‘Am cumpărat un iPad, folosesc e-mail-ul şi este cu mult mai puţin stres’, a spus Ed. ‘Nu mă trezesc dimineaţa şi trebuie să răspund la 50 de mesaje ale unor oameni care solicită lucruri. E ca şi cum m-am trezit şi beau o ceaşcă de ceai’, povesteşte el.AGERPRES