DuPont Romania intentioneaza sa colaboreze pe piata locala cu producatorii de autovehicule Renault si Ford si poarta deja discutii in acest sens cu ambele companii, a declarat pentru Capital Online, Thierry Marin, directorul regional al companiei pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Potrivit lui Thierry, piata auto din Romania beneficiaza de doua avantaje majore in comparatie cu statele invecinate, expertiza si forta de munca bine pregatita, cea ce determina o mai mare atractivitate pentru investitii in acest domeniu.

Thierry a precizat ca peste 50% din reparatiile de masini din Romania folosesc produse DuPont, ceea ce justifica intentia de a deservi cele doua companii auto.

DuPont este lider in domeniul vopselurilor de caroserii din Romania. Compania ofera peste 100 de materiale si produse high tech pentru industria auto, printre care se numara vopselurile pentru interior si exterior, parbrize, lubrifianti, componente pentru motor si transmisie, precum si panouri pentru interior si exterior.