Cu o experiență de 14 ani în industria de telecomunicații şi IT, promotor activ al revoluției digitale, Răzvan Ionescu își propune ca din noua poziție să accelereze integrarea inovațiilor tehnologice în domeniul imobiliar, inclusiv prin digitalizare și înglobarea tehnologiilor Smart Home și Smart City în proiectele rezidențiale Greenfield și Luxuria.

„Prioritățile mele pentru perioada următoare vor fi crearea și implementarea unor strategii individualizate de marketing pentru ansamblurile rezidențiale din portofoliul Impact, adaptate la  poziționarea unică a fiecărui proiect și la targetul de cumpărători”, a declarat Răzvan Ionescu.

Managerul a lucrat timp de 14 ani în industria telecomunicațiilor, unde a deținut mai multe funcții de conducere, printre care Marketing Director Business Segment, Director de Strategie si M&A sau Director Regulatory Affairs. Răzvan Ionescu este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti şi al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

„Împreună cu Răzvan, vom continua să aducem produse de real estate cât mai atractive pentru clienți, adaptate celor mai noi tehnologii în domeniu”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor, venit pe această funcţie din 1 martie 2018 de la KazMunayGas.

Compania Impact a dezvoltat în 27 de ani de activitate 17 ansambluri rezidențiale în București și la nivel național, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și 4.000 de locuinţe. Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.300 apartamente. În noiembrie anul trecut, Impact a lansat ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, achiziționat cu suma de 12,5 milioane de euro. Lucrările pentru prima fază a ansamblului au fost deja demarate, iar primele patru blocuri vor fi construite până în iulie 2019. Întregul ansamblu, cu 630 de apartamente, va fi finalizat în iunie 2020, iar investiția totală se ridică la aproximativ 68 milioane euro.