UPDATE: Conform informațiilor furnizare de dezvoltatorul imobiliar, în urma verificărilor efectuate pe șantier, inspectorii nu au găsit muncitori străini angajați ilegal.

Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a se bucura de titlul „Antreprenorul anului,” primit în cadrul galei EY Entrepreneur Of The Year – România 2018.

Și asta pentru că la doar o zi distanță, pe un șantier deținut de omul de afaceri, unde se construiește un complex imobiliar, au descins poițiștii de la Serviciul Imigrări Timiș, precum și jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara. 

Autorităţile suspectează că pe șantierul omului de afaceri ar lucra muncitori din străinătate care nu dețin documente legale.

Potrivit reprezentanţilor anchetatorilor, vineri, poliţiştii de la Serviciul de Imigrări, sprijiniţi de jandarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara au descins pe şantierul Isho, un complex imobiliar aflat în apropierea centrului oraşului.

Poliţiştii au suspiciuni că printre cei care lucrează pe şantier se numără şi imigranţi, astfel că anchetatorii verifică prezenţa pe şantier a unor lucrători străini şi documentele acestora.

Timişoreanul Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development, cel care dezvoltă proiectul ISHO din Timişoara, a câştigat premiul de Antreprenorul Anului 2018 din partea EY România şi urmează să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale EY de la Monte Carlo.

Ovidiu Şandor ocupă locul 117 în ultima ediţie a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 48-50 mil. euro.