Metrotehnica are ca obiectiv extinderea reţelei de dealership-uri în ţară, până la sfărşitul lui 2011 urmând a fi deschise cinci centre noi în diferite oraşe. Primul showroom, Ducati Bucureşti, se află pe Şoseaua Giurgiului şi va fi inaugurat în data de 28 mai.
Aici, ducatiştii se vor putea întâlni şi vor putea împărtăşi impresii şi experienţe în compania unei cafele italieneşti. De asemenea, vor putea fi vizionate în direct evenimentele la care participă motocicletele Ducati, cum sunt cursele MotoGP, cu vedete precum Valentino Rossi şi Nicky Hayden, şi cele din Campionatul de Superbike.
În cadrul showroom-ului vor putea fi admirate renumitele modelele Superbike, Monster, Streetfighter, Hypermotard, Multistrada şi Diavel – care domină visele cele mai arzătoare ale entuziaştilor de motociclete. Inima care bate în fiecare Ducati este un motor bicilindric în L, inconfundabil şi care domină scena moto din 1972. Sistemul Desmodromic, sunetul propriu Ducati şi faimosul cadru Trellis sunt semnele distinctive şi obligatorii de pe agenda  bologneză.
Motocicletele Ducati vor putea fi achiziţionate la preţuri începând de la 8.516 euro, pentru un Monster 696+, şi până la 22.616 euro, pentru Superbike 1.198 SP.
‘’Suntem foarte onoraţi de oportunitatea unică de a importa şi distribui în România produsele mărcii italiene Ducati’’, a declarat Răzvan Weselowski, directorul general al companiei Metrotehnica.