Primele trei pachete au fost vândute pentru un total de 36 de milioane de euro, iar pentru cele nevândute Mitică Dragomir solicită, în numele cluburilor spune el, minimum 45 de milioane de euro plus TVA pentru următorii trei ani.
"Ofertele vor fi depuse la sediul ligii. Termenul limită este 27 iunie, ora 12:00. Persoanele a căror ofertă îndeplinesc cererile noastre vor fi chemaţi la negocieri. Cine are peste 45 de milioane pentru aceste pachete, este binevenit. Luni vom avea o nouă Adunare Generală în care ne vom spune părerile. Nu începem proiectul televiziunii pentru sunt probleme mari de tot", a spus Mitică Dragomir într-o scurtă conferință de presă.

Iată ce a reușit să vândă Mitică la primul termen al licitației:
Pachetul 1 (13.200.000 de euro): Digi Sport
Pachetul 2 (13.200.000 de euro): Dolce Sport
Pachetul 8 (10.500.000 de euro): Antena 1
Ofertă de 27 de milioane de euro
Digi Sport, televiziunea care achiziționează pe bandă rulantă drepturi de televizare e singura care a venit cu o ofertă concretă privind restul pachetelor pentru Liga I.
Digi Sport, canalul ce aparține concernului RCS-RDS, oferă pentru cele 6 pachete rămase nevândute suma 27 de milioane de euro.
În cazul în care ar achiziționa pachetele, Digi Sport ar transmite șapte meciuri pe etapă din totalul de nouă.
LIVE:
– la ora 11:00, reprezentanții cluburilor din Liga I erau prezenți la sediul LPF. Din partea Stelei sun prezenți atât președintele Valeriu Argăseală, cât și patronul Gigi Becali
– Cristi Borcea (Dinamo) și George Copos (Rapid) sunt și ei prezenți.
Mai multe puteţi afla de pe pe site-ul EVZ.