Dragoș Pătraru, infectat cu COVID! Realizatorul TV se afla într-o stare critică: Nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin

Totodată, producătorii emisiunii au încheiat mesajul într-o notă umoristică, spunând și că Ștefania Cîrcu va prezenta „Starea Nației” în intervalul 11-17 octombrie.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.

Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania.

Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!”, este scris într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a emisiunii.

Reacția lui Dragoș Pătraru

În urma mesajului respectiv, Dragoș Pătraru a confirmat într-un comentariu postat pe pagina de Facebook a emisiunii că are COVID. Mai mult, acesta a scris că „la cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin”.

„Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are COVID spun: „dar parcă era vaccinat!”. Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei COVID, ci te ajută să nu mori dacă îl iei sau rămânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?”, a scris Dragoș Pătraru.

Cine este Ştefania Cîrcu?

De menționat este faptul că Ştefania Cîrcu are 24 de ani, este actriţă de teatru şi film și a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea Bucureşti, şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, secţia Arta Actorului.

Totodată, aceasta a jucat recent în filmul „Mia îşi ratează răzbunarea” (2020) şi este cunoscută şi pentru rolul din spectacolul „Neguţătorul din Veneţia” (2019) pus în scenă la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti, dar şi pentru intervenţiile alături de Dragoş Pătraru din emisiunea „Starea naţiei”.