Liviu Dragnea nu poate sta liniștit nici în spatele gratiilor. Și asta pentru că nu trece o zi fără ca numele său să nu fie adus în discuție. Fie că este vorba de propriul partid sau de adversarii politici, toți îl oferă ca un exemplu care nu este tocmai bun de urmat.

De această dată a venit rândul francezilor de la Le Figaro să vorbească despre cel care a fost odată unul dintre cei mai importanți lideri politici.

Prestigioasa publicație și-a informat cititorii că actualul guvern a fost dat jos și au arătat că liberalii lui Klaus Iohannis sunt favoriți să preia puterea.

Jurnaliștii spun despre războiul care se duce între președintele Klaus Iohannis și reprezentanții PSD, francezii susținănd că șeful statului a reușit să câștige în mai multe rânduri bătăliile cu acestea.

Un moment aparte îl reprezintă menționarea lui Liviu Dragnea în articol. Aceștia amintesc că a fost condamnat la 3 ani de închisoare, în timp ce adversarul său, Laura Codruța Kovesi, a ajuns procuror-șef al Parchetului European.