Liviu Dragnea este în stare de șoc. Nora sa este mândra posesoare a unui Lamborghini de culoare albastră. Jurnaliștii de la Kanal D au arătat că este vorba despre un model Gallardo Spyder, o supermaşină decapotabilă al cărei preţ porneşte de la 150.000 de euro, în funcţie de dotări. Nora sa, Gina, care s-a măritat anul trecut cu Valentin Dragnea, se pare că îi face concurență soțului ei în aceea ce privește pasiunea pentru maşini. Ea s-a pozat, în garaj, şi cu un jeep negru.

În urmă cu puțin timp, presa a dezvăluit că fiul lui Liviu Dragnea a achiziționat un bolid de 150.000 de euro. “Valentin Ştefan Dragnea, omul care se ocupă în acest moment de Turris Turnu Măgurele – liderul din eșalonul secund – are în acest moment în garaj și un Mercedes S-Class AMG. Fiul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile pe care le conduce. Astfel, prețul acestui bolid pornește pe piață de la aproximativ 150.000 de euro”, a scris recent gsp.ro.

Valentin Dragnea a avut de-a lungul timpului un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS. Nici fosta soție a lui Dragnea nu a fost mai prejos. Despre Bombonica s-a spus că deține un Rover.