"Programul de guvernare, vorbind la stadiul de astăzi, o să îl discutăm în CEx. Acesta va fi subiectul principal, o să discutăm şi cu colegii de la ALDE, o să discutăm şi mâine, şi poimâine, şi joi, dar am stabilit, în principiu, că nu vor fi modificări mari sau multe. E vorba, în principal, de a fi actualizat, ţinând cont că 2017 a trecut şi nu mai putem rămâne, de exemplu, în program cu nişte termene care poate sunt restanţe", a afirmat Dragnea, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD

Întrebat în legătură cu introducerea în programul de guvernare a impozitului pe gospodării, Dragnea a spus că nu exclude introducerea lui, dar când va fi gata programul de guvernare va fi comunicat. 

Cât despre introducerea în programul de guvernare a dezincriminării abuzului în serviciu, Liviu Dragnea a precizat că "orice membru este liber să facă propuneri în programul de guvernare". "Important este forma finală care va fi adoptată la nivel politic", a adăugat liderul social-democraţilor. 

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a început luni, preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, anunţând că nu se va discuta despre portofoliile ministerelor. El a adăugat că, în cazul în care s-ar stabili în cursul zilei de luni viitorul Cabinet, coaliţia s-ar grăbi. 

AGERPRES