Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis pe care îl consideră principalul adversar al PSD.

„Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie. Credeți că Iohannis are vreun proiect de țară, vreun gând bun pentru România? Ei fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă tot mai tare: sunetul creștererii economice, este zornăitul banilor în buzunarele românilor, e mașinăria de guvernare PSD care s-a pus în mișcare”, a spus Dragnea.

El a susținut că Iohannis a realizat ceva în industrie. „industria urii, pentru că acest om nu își poate iubi țara”.

În opinia sa, PSD vrea să câștige la vot, președintele vrea să câștige cu procurorii.

„Noi mereu vom respecta rezultatului votului, Iohannis va dori să-l răstoarne. Noi guvernăm, Iohannis blochează. PSD construiește, Iohannis și ai lui dărâmă. Noi creștem România, Iohannis o blochează

Tot timpul PSD dă, Iohannis și ai lui ia, au blocat pensii, au tăiat salarii. Nu cumva Iohannis și oamenii lui, acele partide de securiști care îl susțin vor ca această țară să fie slăbită? Pentru că vor să o pună la picioarele stăpânilor lor.

Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligați să-l ducem și să-l câștigăm. Credeți că poate? Ăsta nu poate să țină minte două întrebări: hal de președinte al unei țări, făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la tv? La Ceaușescu, ne-am întors cu 30 de ani în urmă”, a decretat Dragnea.

El a trecut apoi la capitolul promisiunilor electorale. „Am mărit salariile pentru dascăli, pentru medici și au început medicii să se întoarcă, modernizăm spitale pe care ei le închiseseră, modernizăm mii de școli în România. Am modificat legi pentru că a trebuit să modificăm legile strâmbe și fiecare să beneficieze de o justiție dreaptă. Am început să demascăm odioasa mașinărie de poliție politică care a fost construită în această țară și care a fost dusă la apogeu de Iohannis și o vom distruge, oameni buni!

Liderul PSD a spus că social-democrații vor să aibă pe mese hrană sănătoasă, hrană românească, pentru că asta merită România

„S-a vorbit mult despre dublul standard: produse bune în vest și produse proaste la noi. Toate multinaționalele care vând produse în România ce au zis: românii sunt proști, pot fi lada de gunoi. Uite că nu mai vrem și de aia am făcut o lege care să-i pedepsească! Nu mai acceptăm să fim batjocoriți! Nu mai acceptăm să fim conduși de rețelele lui Macovei și Iohannis

Pe 26 mai să mergem la vot și să votăm pentru România! Votați PSD! Votul nostru îl dăm pentru a apăra tot ceea ce românii au câștigat până acum”, a conchis Dragnea.