Este deja scandal monstru în partid și se insistă pe cel puțin o excludere. Mai mulți lideri ai PSD i-au cerut lui Liviu Dragnea să se voteze plecarea a cel puțin un membru, care a destabilizat partidul în ultima perioadă și care a participat la puci. Principalul favorit în cursa pentru eliminarea din partid este în acest moment Adrian Țuțuianu.

Înregistrările difuzate de România Tv, în care acesta își făcea franjuri colegii din PSD, i-a supărat pe foarte mulți. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda vor excluderea lui Țuțuianu, conform unor surse din PSD. Și nu sunt singurii. Și Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, insistă pentru sancționarea puciștilor.

Mai multe voci puternice din PSD cer excluderi pentru restabilirea calmului și impunerea unei discipline în partid. Aceștia consideră că ar fi o greșeală să fie lăsați puciștii să-și continue planurile din interior, mai ales că au fost iertați în trecut, au dezvăluit surse din PSD.

Marian Neacșu l-a supărat foarte tare pe Liviu Dragnea și acesta este și el în topul listei negre. Cei care ar fi scăpat complet de excluderi ar fi Gabriela Firea și Paul Stănescu, care s-ar fi căit după ce a fost vârf de lance în ultimul puci.

În același timp, gruparea puciștilor amenință cu demisii, dacă vreunul din ei va fi sancționat. Totuși se pare că în cele din urmă se va insista pentru excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid. Rămâne de văzut dacă se va merge până la capăt cu acest plan, au povestit surse pentru capital.ro.

Cert este că în acest moment zarurile nu au fost aruncate și abia mâine, în CEX se va ști exact cum stau lucrurile. „Cu siguranță va fi scandal și se va cere excluderea lui Țuțuianu. Să vedem dacă se va și întâmplă”, a spus o sursă din interiorul PSD.