Noul depozit are o capacitate care permite manipularea și sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleți pe zi, și acomodarea a 160 de curieri.

”Această investiție are un rol cheie în dezvoltarea business-ului DPD România și face parte din strategia de extindere a capacității logistice la nivel național, pe care am demarat-o încă de anul trecut. Locația a fost aleasă strategic, în special datorită poziționării proiectului, aproape de Capitală și de principalele căi de transport rutier”, spune Lucian Aldescu, CEO DPD România.  

Potrivit acestuia, dezvoltarea capacității logistice la nivel local este o măsură esențială, odată cu mărirea portofoliului și creșterea volumelor de transport ale clienților existenți. Astfel, compania își va extinde capacitatea logistică și în Sibiu, unde este localizat și hub-ul central DPD România.

Centrul logistic din Sibiu va fi utilizat la capacitate maximă de către DPD începând din toamna acestui an și va permite manipularea a 50.000 colete pe zi, respectiv 4.000 de paleți pe zi.