Două tramvaie au intrat în coliziune, este vorba de cel care circula pe linia 25 spre Răzoare și tramvaiul 1. Primul vatman nu a observat macazul.  Traficul este blocat pe Calea 13 Septembrie. O persoană de sex feminin a fost rănită. O ambulanță SMURD acordă primul ajutor. Femeia acuză lovituri în zona capului.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona.

Cele mai grave accidente în care au fost implicate tramvaie au avut loc la: 

20 ianuarie 2008 – Trei persoane au murit, în urma coliziunii dintre maşina în care se aflau şi un tramvai care se retrăgea la depou, pe şoseaua Colentina, din sectorul 2 al Capitalei.  

26 mai 2010 – Două tramvaie cu călători s-au ciocnit în Piaţa Maria din Timişoara, în urma accidentului 14 dintre călători având nevoie de îngrijiri medicale. 

21 martie 2011 – O persoană a murit şi şapte au fost rănite, în apropierea Universităţii „Ioan Cuza” din Iaşi, după ce un tramvai a deraiat din cauza vatmanului. Acesta a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Iaşi, la trei ani de închisoare cu suspendare.  

10 mai 2012 – Trei tramvaie ale liniei 41 din Bucureşti au fost implicate într-un accident în Pasajul Lujerului din Bucureşti, produs pe sensul spre Piaţa Presei Libere. Primul tramvai implicat în accident a rămas defect pe linie, cel de-al doilea a oprit, însă cel de-al treilea nu a mai reuşit să oprească la timp şi a lovit cele două tramvaie din faţă, oprite pe linie. În urma impactului, două dintre tramvaie au deraiat, respectiv cel de-al doilea şi al treilea, aproximativ 50 de persoane necesitând îngrijiri medicale.  
18 iulie 2012 – Două tramvaie s-au ciocnit în cartierul Rahova din Bucureşti, zona Sebastian, 18 persoane fiind rănite, printre care şi un copil, care a suferit contuzie cervicală.  

12 noiembrie 2015 – Un grav accident de tramvai s-a produs la Timişoara, 15 persoane fiind rănite, după ce un tramvai s-a ciocnit cu o betonieră. Accidentul s-a produs în faţa spitalului de copii.  

19 ianuarie 2016 – Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită, după ce un tramvai i-a lovit pe bd. 1 Decembrie, în zona Piaţa Trapezului din Capitală. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost prins sub tramvai şi a decedat. Femeia, în vârstă de 42 de ani, a suferit leziuni la cap şi la membrele inferioare