Multe semne de întrebare şi puţine răspunsuri până la această oră în cazul morţii lui Dan Condrea, personajul aflat în mijlocul scandalului dezinfectanţilor diluaţi. Anchetatorii au preluat imagini de pe camerele de supraveghere aflate pe traseul lui Dan Condrea. Apar însă informaţii şi date contradictorii în imaginile surprinse înainte de accident şi cele de la locul tragediei. Maşina din imagini nu pare a fi cea distrusă în accident.

O mașină Opel Astra ce se deplasează dinspre Corbeanca spre Buftea apare în aceaste imagini. Cu greu se pote distinge exact numărul de înmatriculare. Putem observa insă că nu este un număr de București și vedem o maşină cu număr de Ilfov. O captură de la știrile protv ne arată că numărul mașinii implicate în accident este B 16 MDA.

Numere de înmatriculare diferite, dar si modele de mașini diferite. Ceea ce vedem pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere este un Opel Astra model H. În timp ce Condrea conducea un Opel Astra model V. Dan Condrea folosea 4 mașini în deplasările sale zilnice.

Autoturismul folosit în timpul producerii accidentului aparținea însă tatălui sau.

 

 

Apar primele balbe in randul politistilor: purtatoarea de cuvant a Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca soferul care a murit in accidentul de duminica seara ar fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si ca are 39 de ani, conform actelor gasite la fata locului, insa in Registrul Comertului Condrea apare ca fiind nascut la 1 ianuarie 1975, deci varsta este de 41 de ani si aproape 5 luni.

"Este vorba despre un barbat de 39 de ani conform documentelor de identitate gasite in afara autoturismului. Este vorba despre persoana la care faceti referire (Dan Condrea – n.r.). Avand in vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoana nu putem confirma la acest moment. Urmeza a fi ridicata proba ADN si facuta si expertiza in acest sens", a declarat Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, citata de News.ro.

Reprezentanta politiei a aparut pe mai toate posturile TV facand aceasta declaratie, la fata locului. De asemenea, declaratia privind varsta de 39 de ani a mortului a fost preluata si de agentiile Agerpres si Mediafax.

Numai ca la Registrul Comertului, unde Condrea figureaza ca actionar sau administrator in diverse firme, data nasterii sale apare ca find 1 ianuarie 1975, ceea ce indica o varsta de 41 de ani si aproape 5 luni.

Contactata de HotNews pentru clarificari, purtatoarea de cuvant a Politiei Ilfov a explicat ca a facut o eroare cand a afirmat ca mortul din accident avea 39 de ani, ea precizand acum ca in actele gasite la fata locului scrie ca titularul s-a nascut in 1975.

"Este nascut in 1975, am gresit eu cu doi ani. Atunci, eu am intrebat un coleg ce varsta avea victima si mi-a spus <<39 de ani>>, apoi un alt coleg mi-a spus ca anul nasterii este 1975. Si am ramas eu in minte cu <<39 de ani>>. Dar anul nasterii este 1975" – a precizat Burada.

 

SURSE: DIGI24, HotNews