Proiectul viitorului hotel, prezentat de Trump Hotel Collection, are în vedere circa 250 de camere, o sală de conferinţe, un spa, restaurante, dar şi un muzeu consacrat istoriei clădirii, se precizează într-un comunicat al administraţiei americane citat de Agerpres.
Aprobarea acestui proiect de către administraţia serviciilor generale "este o dovadă formidabilă a obiectivului nostru de a folosi în cel mai bun mod posibil această clădire istorică", a reacţionat într-un comunicat diferit Donald Trump, declarându-se totodată "extrem de onorat" de faptul că a fost ales.
Miliardarul newyorkez, care şi-a anunţat sprijinul pentru candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney, ar urma să se asocieze cu fondul de investiţii californian Colony Capital pentru a investi 200 de milioane de dolari în achiziţionarea clădirii construite în 1890 şi situată pe celebrul bulevard Pennsylvania, la doi paşi de Casa Albă şi de sediul Congresului, a scris miercuri Washington Post. Fostul Birou al Poştei este înscris în Registrul naţional al locurilor istorice şi este a doua cea mai înaltă clădire din capitala americană, după Washington Monument.