Potrivit ABC News, fratele lui Donald Trump, Robert Trump este internat la un spital din New York iar sursele postului de televiziune spun că acesta ar fi foarte bolnav.

În urma acestor informații, secretarul de presă al Casei Albe, Kayleigh McEnany, a ieșit public și a confirmat situația. Secretarul de presă a mai subliniat că Robert Trump are o relație foarte apropiată du președintele american și că Donald Trump va veni cu detalii în cel mai scurt timp.

Robert Trump a mai fost în spital în luna iunie

În luna iunie, fratele șefului de la Casa Albă a fost internat timp de o săptămână într-o unitate de terapie intensivă a spitalului Mount Sinai din New York.

Anterior internării acestuia în luna iunie, Robert Trump a încercat să o oprească pe nepoata sa din a-și publica biografia. Mary Trump îl pune într-o lumină foarte proastă pe președintele american, Donald Trump.

Familia președintelui consideră că Mary a încălcat un acord de confidențialitate pe care l-ar fi semnat atunci când a încheiat o înțelegere financiară.

Despre fratele lui Donald Trump

Robert Trump, născut în 1948, administrează holdingul imobiliar al Organizației Trump și face parte din consiliul de administrașie al ZeniMax Media. Este președintele al Trump Management, o companie în care un fond de investiții pe care îl are Donald Trump deține 25 la sută, iar restul este deținut de alți membri ai familiei Trump.