Oltenia este pământul lui Brâncuși –  este locul în care a venit pe lume, în urmă cu 145 de ani, artistul ale cărui sculpturi continuă să impresioneze privirile și inimile oamenilor de pretutindeni. Prin lansarea vinului SĂRUT, producătorul Domeniul Coroanei Segarcea aduce un omagiu artistului care a reușit să surprindă esența Olteniei prin sculpturile sale: un pământ al pasiunii și iubirii, al simplității și al oamenilor blânzi.

În cinstea tuturor acestor fapte de însemnătate s-a născut vinul SĂRUT, o punte între două suflete: sufletul pietrei, descoperit de geniul sculptorului, și sufletul pământului, descoperit de vinul Olteniei. Un vin al iubirii, de savurat alături de persoana dragă, dar un vin a cărui esență trece dincolo de frumusețea momentelor de dragoste: SĂRUT, prin conceptul său, celebrează valorile românești și le transmite mai departe.

Conceptul a fost inspirat de prezența sărutului în operele lui Brâncuși și face parte din filosofia producătorului oltean de omagiere a valorilor românești adevărate. Asemenea exemple sunt gamele Vardo, Soiuri rare, Principesa Margareta, Minima Moralia, Marama, Simfonie -multipremiate și recunoscute la nivel internațional pentru vinurile de excepție. Domeniul Coroanei Segarcea este podgoria cu cele mai multe premii internaționale aduse în România: 398 de premii și medalii câștigate la concursuri din Europa, Asia și America.

Domeniul Coroanei Segarcea a fost unul dintre cele douăsprezece domenii date în administrare Casei Regale, în 1884. În 1929, Domeniul primește dreptul de a produce vinuri cu Denumire de Origine Controlată (DOC), iar în 2002 familia Anghel preia compania. Cu pasiune și respect pentru încărcătura istorică a acestui loc, familia Anghel a plantat pe pământurile domeniului vii pentru vinuri de calitate. 

Din anul 2010, Domeniul Coroanei Segarcea este Furnizor Oficial al Casei Regale a României, titlu primit de la Majestatea Sa, Regele Mihai.

Vinul SĂRUT este disponibil online, direct pe site-ul producătorului https://domeniulcoroanei.com/shop/, în magazinele partenere de specialitate și în curând în rețeaua HORECA. (P)