Fostul deputat Daniel Olteanu s-a stins din viață

Doliu în politica românească! La vârsta de 55 de ani, Daniel Olteanu, fost deputat și prefect al județului Vaslui, a încetat din viață marți seara, pe 21 mai, după o luptă îndelungată cu o boală nemiloasă.

Daniel Olteanu a fost președinte al ALDE din aprilie 2021 până în 2023. Acesta a deținut funcția de deputat liberal în perioada 2016-2020.

Anterior, a ocupat mai multe funcții publice, printre care cea de prefect al județului Vaslui în perioada februarie – septembrie 2016 și cea de director al AJOFM între august 2013 și februarie 2016.

Daniel Olteanu a fost în comă timp de câteva zile. Însă ieri s-a trezit pentru o scurtă perioadă, având posibilitatea să primească Sfânta Împărtășanie, notează plus24.ro.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica „Sfântul Dumitru”. Înmormântarea este programată pentru sâmbătă, 25 mai.

Daniel Olteanu
Daniel Olteanu; SURSA FOTO: Facebook, Daniel Olteanu

A murit profesoara Maricica Hlușcu

Și învățământul din România a suferit o pierdere dureroasă. Maricica Hlușcu, una dintre cele mai iubite și respectate profesoare din Botoșani, a încetat din viață.

Aceasta și-a dedicat întreaga viață educației, predând cu pasiune mai multe discipline ca profesor suplinitor. A servit cu devotament ca secretară la Școala „Mihai Eminescu” din comuna Ipotești, județul Suceava.

Amintirea ei va rămâne mereu vie în inimile celor care au avut privilegiul de a o cunoaște. Toți cei care au fost influențați de bunătatea și generozitatea ei sunt profund întristați de această pierdere. Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Slujba de înmormântare a avut loc sâmbătă, la ora 13:00, la Biserica Cimitirului Pacea. Masa de pomenire s-a desfășurat la Casa Pacea, începând cu ora 14:30.

La scurt timp după aflarea veștii, sute de persoane au trimis condoleanțe familiei îndurerate.

„Dumnezeu să o ierte!”

„Sincere condoleanțe!! Dumnezeu să o ierte și să o aibă în pază!!”

„Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace în împărăția sa! Sincere condoleanțe familiei îndurerate și multă putere pentru a depăși această grea pierdere!”

„Condoleanțe!”

„A plecat dintre noi un om bun și frumos, un om pe care l-am îndrăgit pentru calitățile sale deosebite. Am pierdut un prieten drag, un prieten care mi-a fost mereu alături sprijin și mângâiere, dragoste și motivație. Chipul său blând, zâmbetul cald, vocea duioasă și, mai presus de orice, clipele petrecute împreună vor fi de acum doar amintiri. Drum lin printre îngeri, draga mea doamnă! Bunul Dumnezeu să aibă îndurare de Monica, Denis și Cristi care simt acum amarul gust al despărțirii de cea mai iubită mamă și bunică. Sincere condoleanțe!”

Acestea sunt câteva dintre mesajele emoționante scrise în secțiunea de comentarii.